Холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха преди

...
Холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха преди
Коментари Харесай

Анджелина Джоли и Брад Пит забавят темпото с млади гаджета

Холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха преди 7 години, само че като че ли не престават да се движат в синхрон през живота. И двамата разкриха неотдавна, че ще съкратят част от уговорките си, а също по този начин се появиха в компанията на по-млади сътрудници.

47-годишната Джоли бе снимана от папараци да пие кафе с 26-годишния ирландски артист Пол Мескал в Лондон. Компания им правеше 16-годишната ѝ щерка Шайло. През 2020 година Мескал стартира да се среща с певицата Фийби Бриджърс и дори се твърдеше, че са сгодени, само че преди няколко месеца стана ясно, че са се разделили. Британските медии го дефинират като извънредно загадъчен – без профили в обществените мрежи и ловко избягващ да дава отговор на персонални въпроси по време на дребното изявленията, които дава. Звездата му изгрява в сериала “Нормални хора ”, който споделя за комплицираните любовни връзки сред двама младежи от малко ирландско градче. Пол играе известен гимназист, който се влюбва в своя богата, само че не толкоз харесвана съученичка.

Ирландецът инцидентно се насочва към сцената, откакто контузия на челюстта го отхвърля от обичания му футбол. “Никога не съм считал актьорството за верния избор на кариера. Когато трябваше да отида в лицей, показах право, изкуство и други неща, които биха подкрепили футбола ”, разкри той в изявление преди време. Успешно показване в учебна режисура “Фантомът от операта ” обаче го кара да промени мнението си. Следват участия в музикални клипове, измежду които даже за фамозната тайфа “Ролинг стоунс ”. Някои американски медии настояват, че Пол Мескал може да играе основна роля и в продължението на кино лентата “Гладиатор ”, който преди двайсет години изстреля Ръсел Кроу измежду най-хубавите кино звезди.

Смята се, че пътищата на ирландеца с Джоли са се пресекли преди няколко месеца, когато тя гледала театрална режисура с негово присъединяване в английската столица. И двамата обаче мълчат за връзките посред им. Появата им в лондонско кафене съответства със известие на актрисата, че се отдръпва от функционалностите си на специфичен делегат на Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците. В продължение на 21 година тя интензивно работеше за подкрепяне на бягащите от военни спорове хора, като посети редица горещи точки по света. Тя твърди, че не се отхвърля от тематиката, само че усеща, че би трябвало да подкрепя бежанците по различен метод, ангажирайки се директно с локални организации.

Последните години не бяха по никакъв начин леки за Анджелина Джоли. Разводът с Брад Пит се трансформира в дълга сага. Двамата спорят за настойничество

върху трите си малолетни деца. Те са родители и на още три по-големи, които са осиновени, само че се твърди, че Пит е спрял да поддържа връзка с тях поради кавги през последните години от взаимното им общуване. Според подадени от Джоли документи в съда той ги е нападнал под въздействието на алкохол по време на полет през 2016 година, поради което тя взема решение да постави завършек на брака им. Той отхвърля нейните изказвания, а и следствие на ФБР не съумя да открие задоволително доказателства, с цел да му бъде повдигнато обвиняване.

Бившите съпрузи водят правосъден спор и за винарския си бизнес във Франция, откакто актрисата продаде скрито своя дял в него на подозрителен съветски олигарх. Това раздразнило Брад Пит, защото той желал да се реалокира да живее трайно във френското им имение. Негови близки настояват пред американски медии, че артистът дори е подхванал някои първи стъпки към своето полупенсиониране. Направил е действия да продаде своя дял в холивудската продуцентска компания, която преди време основа с някогашната си брачна половинка Дженифър Анистън.

“Решил е изрично, че ще продължи да се снима като артист, само че счита да стои надалеч от други бизнес инициативи в киноиндустрията ”, твърди осведомен източник. След като съумял да се отърси от сложната разлъка с Джоли и да се отърве от зависимостта си към алкохола и цигарите, Пит желал да води спокоен живот, да прави качествено вино, мебели и изкуство. Миналата година той показа във Финландия и първата си галерия от статуи, които основал в студиото си в Лос Анджелис по време на развода с Анджелина.

От няколко месеца 59-годишният артист има и нова жена до себе си. Това е 32-годишната дизайнерка на бижута Инес де Рамон. Двамата за първи път са снимани дружно на концерт на артиста Боно предишния ноември, само че тогава тя е показана като част от екипа на артиста. Месец по-късно по време на премиерата на кино лентата “Вавилон ”, в който той взе участие, обаче към този момент са компактно един до различен, с цел да се стигне и до взаимно пътешестване до Мексико за посрещане на Нова година. “Те започнаха да се срещат неотдавна, само че това не е сериозна връзка

Инес е сладка, занимателна и жизнерадостна. Тя е доста привлекателна персона. На Брад му е прелестно да прекарва времето си с нея. Наслаждава се на това, което му се случва ”, твърди осведомен с връзките им източник пред списание “Пийпъл ”.

Инес де Рамон е някогашна брачна половинка на артиста Пол Уесли, само че макар неговата популярност около сериала “Дневниците на вампира ” съумява да държи надалеч от медиите персоналния си живот. Твърди се, че двамата са се разделили през септември след 3-годишен брак. Едни от последните ѝ фотоси в инстаграм са тъкмо с Пол Уесли и с колежката му с български корени Нина Добрев, с която той си партнира в сериала.

Според оскъдната информация в мрежата Инес де Рамон е приключила бизнес администрация в университет в Женева. Говори 5 езика и преди да стартира да се занимава с дизайн на бижута, е била фитнес треньор на известни персони. Двамата с Пит бяха снимани да вършат слънчеви бани на известния мексикански плаж Кабо Сан Лукас, като Инес бе махнала горнището на банския си, а той четеше книга.

Изглежда, че и Джоли, и той към този момент са се уморили от звездния си живот и просто търсят сътрудник, с който да прекарват умерено и нормално дните си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР