Холивудската звезда загуби дело за клевета срещу британския вестник Сън,

...
Холивудската звезда загуби дело за клевета срещу британския вестник Сън,
Коментари Харесай

Карибският пират Деп загуби съдебна битка срещу „Сън“

Холивудската звезда загуби дело за клюка против английския вестник " Сън ", който го назова " бияч на съпруги " по дело, което разкри безредната му борба с питиета и опиати и разруши световната му известност, съобщи Агенция Франс Прес.
Съдия Андрю Никол отхвърли настояването на 57-годишната звезда от във Върховния съд в Лондон, като съобщи, че публикацията е потвърдена като " всъщност вярна ".
" Сън " приветства решението, както и акциите против насилието над дами, заявявайки, че изданието от над 20 година води акция в поддръжка на жертвите на домашно принуждение.
 Джони Деп против Амбър Хърд в съда - от замеряне с бутилка до влачене за косата Джони Деп против Амбър Хърд в съда - от замеряне с бутилка до влачене за косата
Последен ден за чувания и финални изказвания в процеса сред Джони Деп и Амбър Хърд - по-конкретно поради обява на английския т...
„ Жертвите на домашно принуждение в никакъв случай не би трябвало да бъдат безмълвни и ние благодарим на съдията за деликатното му обсъждане и благодарим на за смелостта да даде показания пред съда “, прибавя вестникът.
От своя страна юристите на Деп нарекоха решението " извратено, колкото и озадачаващо ", потвърждавайки, че съдът е пренебрегнал " планината от контрадоказателства ", която " изцяло подрива " изказванията против клиента им.
Деп съдеше издателите на таблоида News Group Newspapers Ltd (NGN) и създателя на публикацията поради изказванията, че е работил с принуждение по отношение на актрисата и модел Амбър Хърд, 34-годишна, по време на техния неустойчив двугодишен брак.
Случаят беше наименуван " най-големият развой за клюка в Англия от 21 век " и правните шансове изглеждаха подредени в интерес на Деп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР