Холивудската хроника познава завиден брой култови звездни връзки. Те вълнуваха

...
Холивудската хроника познава завиден брой култови звездни връзки. Те вълнуваха
Коментари Харесай

Ако не се бяха разделяли: как щяха да изглеждат децата на най-известните двойки

Холивудската хроника познава забележителен брой паметни звездни връзки. Те вълнуваха почитателите и бяха пример за сантиментални връзки, само че ориста не им отреди да бъдат вечно дружно.

И въпреки всичко от време на време не пречи да си помечтаем малко да си кажем  " Ами в случай че? ". Това се е запитал и цифровият художник Джеръми Померой (@mrpomeroyj_ai) , който благодарение на изкуствен интелект е съзнал поредност от портрети на известни някогашни двойки и техните мислени деца. 

От фрагментите ни следят Дженифър Анистън и Брад Пит, Джони Деп и Уинона Райдър, Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс и други. Интересно е по какъв начин новите технологии основават едно напълно ново поле за артистично изложение и преобразяване на въображението в действителност. 

Вижте по какъв начин щяха да наподобяват децата на тези известни двойки в галерията:
 Ако не се бяха разделяли: по какъв начин щяха да наподобяват децата на най-известните двойки  Ако не се бяха разделяли: по какъв начин щяха да наподобяват децата на най-известните двойки  Ако не се бяха разделяли: по какъв начин щяха да наподобяват децата на най-известните двойки  Ако не се бяха разделяли: по какъв начин щяха да наподобяват децата на най-известните двойки
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР