Холгер Руне е сред състезателите в най-добра моментна форма и

...
Холгер Руне е сред състезателите в най-добра моментна форма и
Коментари Харесай

Вавринка към Руне при поздрава на мрежата: Спри да се държи като бебе на корта

Холгер Руне е измежду състезателите в най-хубава моментна форма и самият Новак Джокович призна, че в негово лице вижда една от бъдещите звезди в спорта, само че колкото и похвали да получава младежа за страхотните си резултати на корта, то държанието му е на другия полюс. Датчанинът трябваше да се оправя със сериозна вълна от рецензии, откакто преди няколко дни си разреши да наругае неколкократно един от най-уважаваните съдии в професионалния тенис, а точно Мохамед Лаяни.

Вчера пък Руне за следващ път срещна компликации с това да управлява своите страсти и непрестанно влизаше в пререкания с основния съдия по време на дуела му от първия кръг на Мастърса в Париж против Стан Вавринка. Младокът беше публично предизвестен за реакциите си, единствено че не си взе никаква записка и непрекъснато си намираше провинен за своите неточности, а ритъмът на срещата постоянно се накъсваше извънредно доста и това очевидно дразнеше трикратния първенец от Шлема.

В последна сметка младостта надделя опита, защото скандинавецът показва необикновено психическа резистентност, спасявайки общо три сетбола в конфликта, само че на мрежата го чакаше сериозна лекция от страна на неговия по-опитен сътрудник. Вавринка стисна ръката на финалиста от София, но не продължи с нормалните поздравления, а му сподели да престане да се държи като бебе на корта и тези думи на ветерана очевидно накараха международния номер 18 да се почувства неловко, тъй като не последва никакъв ответен отговор.

Stan Wawrinka had a
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР