Холандската компания Endemol Shine Group, която държи лиценза за излъчването

...
Холандската компания Endemol Shine Group, която държи лиценза за излъчването
Коментари Харесай

Отнемат лиценза на ВИП Брадър заради изцепките на Кулагин и Ванко 1

Холандската компания " Endemol Shine Group ", която държи лиценза за излъчването на " Биг Брадър " по света, обмисля съществено опцията да прекрати партньорството си с продуцентите на българската версия на риалити формàта. Рестрикциите са поради гафовете им в сегашния сезон за звезди, свързани с персоните Ванко 1 и Валентин Кулагин.

Осъденият за склоняване за проституция рапър Иван Главчев бе вкаран в Къщата и показан за ВИП, като абсурдът възмути даже английски медии. Заради необятния публичен отзив бе изработен опит за замазване на гафа, като Ванко напусна Къщата сякаш по здравословни аргументи.

Макар " Биг Брадър " да е шоу за провокации, холандците останали като гръмнати от невъзможността на БГ сътрудниците си да озаптят Валентин Кулагин. Гримьорът няколко пъти разрушава порти в опити да избяга от Къщата - постъпка, която не се толерира от лицензодържателите на формàта в международен мащаб.

По принцип холандците дават лиценза на продуцентите от българска страна година за година. В " Ендемол " обаче са извънредно разочаровани от абсурда с някогашния пандизчия Иван Главчев и не е изключено идната година Нова тв и Нико Тупарев да останат без лиценз.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР