Хофенхайм разби Шалке 04 за втори път в рамките на

...
Хофенхайм разби Шалке 04 за втори път в рамките на
Коментари Харесай

Хофенхайм разби Шалке 04 и за Купата на Германия, Дармщат изхвърли Борусия

Хофенхайм разруши Шалке 04 за повторно в границите на няколко дни. След като в петък победиха този противник с 3:0, през днешния ден възпитаниците на Андре Брайтенрайтер бяха още по-категорични и се постановиха с 5:1 в дуела от 1/16-финалине за Купата на Германия.

Мунас Дабур в 5-ата и 43-тата, Анхелиньо в 16-ата, Озан Кабак в 51-вата и Павел Кадержабек в 63-тата минута вкараха головете за домакините. Почетното попадение за гостите бе на сметката на Доминик Дрекслер в 69-ата минута.

Голямата изненада на вечерта сервира Дармщат, който в профил елитния Борусия (Мьонхенгладбах), побеждавайки го с 2:1. Водачът във Втора Бундеслига още веднъж сподели, че се намира в страхотна форма и стигна до триумфа с голове на Филип Титц в 23-тата и Аарон Сейдел в 79-ата минута. За гостите прецизен бе Лука Нец в 48-ата минута.

В другите два късни мача през днешния ден не се стигна до изненади. Волфсбург в профил Айнтрахт (Брауншвайг) след триумф с 2:1 като посетител, а Бохум победи Елверсберг с 1:0 и също се класира за 1/8-финалите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР