Ходжата и досегашен кмет на велинградското село Пашови Хусеин Ходжа

...
Ходжата и досегашен кмет на велинградското село Пашови Хусеин Ходжа
Коментари Харесай

С бисмиллях вземете парите на ДПС и гласувайте за ГЕРБ

Ходжата и доскорошен кмет на велинградското село Пашови Хусеин Ходжа приканва мюсюлманите на протест, най-вероятно във Върбица, да вземат "с бисмиллях " парите, които им раздават от Движение за права и свободи и да поддържат претендента на ГЕРБ.

Това се вижда от видео снимано на предизборното събитие на площада. Скандалното в тази ситуация е, че религиозно лице пропагандира по неприемлив метод. Бисмиллях е съкратена форма на арабски език на израза "В името на Аллах ".

Ето какво споделя ходжата-кмет:

"Велинград го заварихме с една миризлива коалиция сред Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които вкараха общината на минус с 24 милиона. Затънала община. Само за две години успяхме с нашия кмет доктор Костадин Коев да вкараме 47 милиона вложения. Най-важно е индивидът начело да е сръчен, а вие го имате. Аз не съм член на ГЕРБ, само че ГЕРБ стои компактно зад мен и ми оказва помощ, тъй като съм сръчен. Така че Муса Воздюф и сътрудника до мен, към този момент не като ходжа, а като кмет Реджеб Алиев, когато пристигна 27-и вдигнете главите и не се опасявайте от тия, които си мислят, че са мюсюлмани, гласувайте и ги накажете. Знам, че дават пари, вземете ги с бисмиллях в джоба и гласувайте за него. "

Хусеин Ходжа демонстрира сътрудника си Алиев под одобрителните възгласи и възгласи "Браво " на множеството.

Според данните на ЦИК обаче и двамата ходжи от ГЕРБ са изгубили вота още на първия тур от претендентите на Движение за права и свободи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР