HMD Global, домът на телефоните Nokia, обяви, че Nokia 5.1

...
HMD Global, домът на телефоните Nokia, обяви, че Nokia 5.1
Коментари Харесай

Nokia 5.1 вече е наличен в търговската мрежа в България

HMD Global, домът на телефоните Nokia, разгласи, че Nokia 5.1 може да бъде закупен в България на цени от 359 лева
Дизайнът на алуминиевия корпус е модернизиран, с цел да реализира оптимално качество, жанр и чувство в ръката, като в същото време резервира надеждността, която очаквате от смарт телефон Nokia. С екрана с по-висока разграничителна дарба, 40% по-бърз процесор и усъвършенствани камери, Nokia 5.1 дава на почитателите по-гладко и великолепно прекарване от предшественика си.
Превъзходно майсторство
Смартфонът надгражда класическия дизайн на предходното потомство. Новият Nokia 5.1 е стилен и моден. Той получава своята структурна целокупност от моноблок алуминий серия 6000. Той е изтънен, след нескончаем развой на обработка от 33 стъпки, галванизиране и гланциране, с цел да се получи изящна сатенена повърхнина и чувство в ръката. Смартфонът е в отличителните типичен цветови варианти, които очаквате от телефон Nokia, със сатенен свършек: медно, мрачно синьо и черно.



Новият Nokia 5.1 е с 0.3-инча по-голям екран, в тяло с 2 мм по-тясно от предшественика си, точно внимание към най-фините елементи, като хармонизиране на заоблените ръбове на екрана с ъглите на телефона, с цел да се предложи едно плътно, джобно устройство. Nokia 5.1 е с по-висока разграничителна дарба на 5,5-инчовия Full HD+ екран, със съответствие 18:9, на който да гледате обичаното си наличие – било то сърфиране в интернет, гледане на обичаните ви излъчвания или игри – едно в действителност прелестно преживяване.
Още по-добра продуктивност
Смартфонът е мощен, с 2.0 GHz MediaTek Helio P18 осемядрен процесор. Nokia 5.1 обезпечава добра цялостна продуктивност, като е с 40% по-бърз и по-мощен от предходното потомство, тъй че можете елементарно да създавате, редактирате наличие и да изпълнявате повече задания едновременно.



Можете да заснемете повече елементи от значимите за вас неща в живота ви, с новата 16-мегапикселова съществена камера с автофокус с фазово мерене и широкоъгълна предна камера. Сензорът за пръстови отпечатъци на Nokia 5.1 е изместен в задната част на телефона, с цел да можете да го отключите с показалец или да оставите портфейла вкъщи си и да платите безвредно и елементарно с NFC посредством Гугъл Pay.

Росен Петков, общоприет управител на HMD Global за Балканите, Румъния, Молдова, Грузия, Унгария и Адриатика, сподели:
„За доста хора смарт телефонът е първото нещо, което поглеждат заран и последното нещо, което оставят вечер. Без значение какъв брой желаете да похарчите за своя смарт телефон, ние имаме вяра, че заслужавате надеждно устройство, което наподобява необикновено и работи безпроблемно. Nokia 5 е един от нашите най-популярни телефони в този ценови сегмент в България и имаме вяра, че подобренията на тази печеливша формула ще бъдат приветствани от почитателите ни. Чист, сигурен и настоящ с Android One
Nokia 5.1 се включи в фамилията Android One, паралелно до огромен брой смарт телефони на Nokia, които към този момент доставят смарт преживяване проектирано от Гугъл, което е несъмнено и просто впечатляващо.

Смартфоните Nokia с Android One оферират повече пространство за предпазване и по-дълъг живот на батерията, както и последните новости от Гугъл, захранвани от изкуствен интелект, с цел да сте с едни гърди напред всеки ден. Nokia 5.1 ще получава в продължение на 3 години ежемесечни актуализации на сигурността и актуализации на операционната система за две години, като част от програмата Android One. Това слага Nokia 5.1 измежду най-сигурните смарт телефони на пазара, постоянно освежен, с последните услуги от Гугъл като Гугъл Assistant и Гугъл Photos, както и гратис и безкрайно пространство за предпазване на висококачествени фотоси.



С авансово конфигуриран Android Oreo™ можете да се наслаждавате на най-новите функционалности, в това число Гугъл Асистент, Гугъл Lens, и работа с няколко приложения с Picture-in-Picture, както и Android Instant Apps, с цел да откривате и стартирате приложения с минимално изпитание, 60 фантастични нови емотикони и функционалности за удължение на  издръжливостта на батерията като ограничение на приложения във фонов режим. Nokia 3.1 е подготвен за Android P.

Смартфонът е разполагаем в няколко цвята: мед, мрачно синьо и черно; памет 2GB/16GB. и на цени от 359 лева

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР