Хлъзгаво, цветно и много интересно ще бъде предизвикателството в следващия

...
Хлъзгаво, цветно и много интересно ще бъде предизвикателството в следващия
Коментари Харесай

Неочаквани изненади, сълзи и смях в романтичното предаване „Един за друг”

Хлъзгаво, цветно и доста забавно ще бъде предизвикването в идващия епизод на риалити формата „ Един за различен “ , който феновете могат да гледат в събота от 20:00 ч. по NOVA. След като се оправиха най-зле в самостоятелните игри, първите номинирани двойки тази седмица са Милена и Цветелин, Галина и Владимир . Те ще имат късмет да излязат от неприятната серия загуби с победа в новото тестване, което за едни ще бъде същинско развлечение, а за други ще донесе сълзи в очите.
 Един за различен NOVA
Приказна атмосфера и наситена шоу стратегия чака двойките във вилата на любовта, откакто всеки от участниците би трябвало да понесе следствията от решенията на мъжете в самостоятелната игра през вчерашния ден. Едни ще пеят, други ще танцуват, а трети ще се смеят. В играта за двойки страсти също няма да липсват. Партньорите ще би трябвало да маневрират сполучливо по хлъзгав под в неподготвено състезание по сапунено пързаляне . Зрителите ще станат очевидци на атрактивни осъществявания и невиждани тактики по пързалката на любовта, само че кой ще успее да извърши предизвикването за най-кратко време?
 Един за различен NOVA
Неочаквана изненада ще напрегне обстановката във вилата на любовта. Кои ще бъдат номинираните пет двойки? Коя от тях ще напусне любовното премеждие вечно, не пропускайте в новия епизод на „ Един за различен “ – в събота от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете в на „ Един за различен “, и формалния на предаването.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР