Хитът в Испания от миналия сезон Осасуна спечели при гостуването

...
Хитът в Испания от миналия сезон Осасуна спечели при гостуването
Коментари Харесай

Феноменален гол в края донесе първо разочарование в сезона на Валенсия

Хитът в Испания от предишния сезон Осасуна завоюва при гостуването си на Валенсия с 2:1 в третия кръг на испанската Ла Лига.

Гостите от Памплона откриха резултата в 24-ата минута посредством дузпа, осъществена от Аймар Орос. „ Прилепите “ пробваха всичко, с цел да се върнат в мача и съумяха да изравнят в 80-ата минута посредством своя нападател Уго Дуро.

Осасуна обаче не бе споделил последната си дума, тъй като надълбоко в добавеното време Начо Видал донесе трите точки след асистенция на черногорския нападател Анте Будимир. Видал, който е някогашен състезател на валенсианци, вкара с майсторско акробатично осъществяване, откакто Будимир смъкна топката с глава към него при един корнер.

Nacho Vidal (ex Valencia player) gives Osasuna the lead in the stoppage time. 1-2.
— Щатски долар (@samirsynthesis)
Успехът на Осасуна влиза в историята, защото отборът бе спечелил единствено един от последните си 16 мача против " прилепите ".

По този метод гостите прекъснаха съвършения досега старт на Валенсия и още веднъж се върнаха на победния път - вече с шест точки, откакто преди седмица позволиха загуба от Атлетик Билбао.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР