Хип хоп изпълнителят Венцислав Чанов, нашумял като Венци Венц, е

...
Хип хоп изпълнителят Венцислав Чанов, нашумял като Венци Венц, е
Коментари Харесай

Венци Венц излекувал рак с отрова от скорпион

Хип хоп изпълнителят Венцислав Чанов, нашумял като Венци Венц, е претърпял сериозен миг в живота си, с който съумял да се оправи с помощта на различната медицина, написа „ Уикенд”. Преди година на водещия на „ Гласът на България” му разкрили туморно образувание под четвъртия зъб в челюстта. Вероятността да е злокачествено, била 50%. Музикантът събрал цялото си семейство, с цел да им заяви неприятната новина. Венци изгубил двама от най-близките си другари от подлата болест, по тази причина изпитал голям боязън.

Медици го посъветвали да не се оперира, с цел да не се пробива челюстта му и да наблюдава по какъв начин се развива тумора. „ Бяхме у дома, беше доста прочувствено, имаше сълзи и буци в гърлото. Няколко дни по-късно отпътувах за Куба, където открих същинска отрова от наследник скорпион. Тотално съм се абстрахирал и имам вяра, че тялото ми има опция да се оправи. То е идеален компютър”, споделя изпълнителят от дуета „ Павел и Венци Венц”.

Заедно с другари и сътрудници рапърът отпрашил за две седмици за страната на Фидел Кастро, с цел да снима видео към новия си шлагер „ Хавана”. Докато бил там Венци чул за чудодейно лекарство, приготвено от отровата на наследник скорпион. „ Лекарството е изобретено от кубинец, само че е доста рядко и скъпо, защото популяцията на синия скорпион е единствено в този регион. Помолих един локален да ми помогне да се снабдя с него и той някак си съумя. Започнах незабавно да се церя с него”, споделя Венци. И прецизира, че само в Куба продукта е същински – той е неразрешен за експорт, макар че по целия свят, дори и у нас, се оферират отявлени ментета на много високи цени.

Силата на препарата бил в това, че разграждал злокачествените кафези и помагал на здравите да възстановят своята клетъчна верига. Скорпионът в действителност бил кафяв или мрачно жълт на цвят и ставал синкав единствено сега, в който хапел смъртоносно. Когато се върнал от Куба, изпълнителят на „ Само да поискаш” си направил нови проучвания на челюстта. Оказало се, че развиването на образуванието е спряло. Пиарката му Мелани му написала имейл, в който му предложила да си създадат дете. „ И като млади различни хора, най-хубави другари и сътрудници в безусловно всичко, с този имейл се разбрахме. Опитахме един път и Агуая се получи. Беше навръх Благовещение. Агуая Чанов се роди на 28 декември”, споделя Венци.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР