Химията между актьорите Кейт Уинслет и Леонарди ди Каприо винаги

...
Химията между актьорите Кейт Уинслет и Леонарди ди Каприо винаги
Коментари Харесай

Трогателната история на гравирания пръстен, който Лео ди Каприо е подарил на Кейт Уинслет

Химията сред актьорите Кейт Уинслет и Леонарди ди Каприо постоянно е била огромна и явна. Звездите им изгравят преди 26 години с касови кино шлагер " Титаник ", а брилянтно изиграната любовна история на героите им Джак и Роуз кара почитателите по целия свят да си мислят, че сред двамата има любовна връзка и в действителността.

Но през годините и двамата споделят, че в никакъв случай не са имали сантиментални връзки, а са в действителност доста положителни другари. Кейт и Лео продължиха да са извънредно близки през всички тези години.

През 2017 Кейт Уинслет показа в свое изявление следното: " Винаги сме били единствено другари, в никакъв случай не е имало нещо сантиментално сред нас. Разочароващо е за хората да чуят, че не е имало бурна обич сред Кейт и Лео и не е имало милиони буйни целувки. Нуждаехме се един от различен, и двамата бяхме доста млади, работехме извънредно доста и ни трябваше добър другар. "

Леонардо даже изигра значима роля по време на сватбата на Кейт през 2012 година. Той имаше достойнството да я съпроводи до олтара, където да я съобщи на брачна половинка ѝ Едуард Абел Смит.

Оказва се, че Лео ди Каприо е засвидетелствал дълбоката си другарска връзка с Кейт и по един доста покъртителен метод - подарил ѝ е специфичен пръстен, който да ѝ припомня за неразрушимото им другарство и специфичната връзка, която имат.

Пръстенът е гравиран със особено обръщение, което актрисата не желае да разкрива.

" Да, пръстенът, който Лео ми подари е гравиран от вътрешната страна, само че няма да ви кажа какво написа ", споделя в едно от интервютата си актрисата.

Кейт и Лео имат едно от най-здравите другарства в Холивуд и двамата артисти не престават да се поддържат, а почитателите им по целия свят не престават да се възхищават на специфичната връзка посред им.

Вижте в галерията ни най-сладките моменти на Кейт и Лео през годините:
 Приятелството сред Кейт и Лео през годините  Приятелството сред Кейт и Лео през годините  Приятелството сред Кейт и Лео през годините  Приятелството сред Кейт и Лео през годините
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР