Хиляди фенове очакваха кънтри певеца Морган Уолън, но той в

...
Хиляди фенове очакваха кънтри певеца Морган Уолън, но той в
Коментари Харесай

Морган Уолън отмени концерт в САЩ, след като загуби гласа си

Хиляди почитатели чакаха кънтри артиста Морган Уолън, само че той в последния миг анулира осъществяването си в неделя вечер на стадион „ Вот Хемингуей “ в гр. Оксфорд, щата Мисисипи, съобщи АП.

На видео таблата на футболния стадион е показано известие, в което се споделя, че изпълнителят на „ Thought You Should Know “ е изгубил гласа си и не може да изнесе представлението, а парите на хората ще да бъдат възобновени. Мнозина почитатели показаха гнева си в обществените мрежи, тъй като известието за анулацията на концерта е направено, откакто откриващите музиканти към този момент са изнесли своите осъществявания.

Уолън е една от най-големите звезди на кънтри музиката, само че свадите напълно не са му непознати. През 2021 година той бе сниман от камера в Нашвил, щата Тенеси, да крещи нецензурни думи и расови обиди. Тогава той се извини, само че бе отхвърлен от лейбъла си за неопределен срок, а музиката му бе изтеглена от радиостанциите и стрийминг услугите. Година по-рано Уолън бе задържан за пиене и нарушение на публичния ред, откакто бе изпъден от бар в центъра на Нашвил.

Внезапната анулация пристигна във втората вечер от програмата на Морган Уолън на стадион „ Вот Хемингуей “. Шоуто в събота вечерта мина извънредно сполучливо, като хиляди хора пристигнаха за първия концерт в историята на футболния стадион, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР