Икономистът, анализатор и телевизионен водещ Кузман Илиев се кандидатира за

...
Икономистът, анализатор и телевизионен водещ Кузман Илиев се кандидатира за
Коментари Харесай

Кузман Илиев: Мой дълг е да вляза в битка

Икономистът, анализатор и ефирен водещ Кузман Илиев се кандидатира за самостоятелен народен представител в Европейския парламент. Зад решението стои възприятието му за дълг към България и потребността посланието „ България може ” да бъде чуто, изясни самият той.

„ Считам, че към този момент никой не може да бъде аполитичен и да няма отношение към това, което касае България. Винаги съм се чувствал като държавник и по този начин се схващам.

Преди три години, като гражданска, квота споделих неща, които се материализираха като опасности, за жалост, нямаше никакво следствие. Мой дълг като човек, който следи икономическите и политическите процеси, е да вляза в борба ”, съобщи Илиев.

Неговото политическо придвижване се споделя „ България може ”.

„ Моето присъединяване в публицистиката, като анализатор и икономист, е единствено за едно нещо. Посланието ми да доближава до повече хора. То е доста просто: „ България може ”. Има опасности, за които българите не са добре осведомени. Рискове за парите им, метода на живот и сигурността им. Аз ги проследявам и се групирам с хора, които могат да предложат решения ”, добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР