Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл ще бъде създадел и изпълнителен

...
Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл ще бъде създадел и изпълнителен
Коментари Харесай

Меган Маркъл ще създаде анимационна поредица за "Нетфликс"

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл ще бъде създадел и изпълнителен продуцент на анимационната поредност " Перла " (Pearl) за стрийминг колоса " Нетфликс ", оповестява " ".

Семейният сериал ще се концентрира върху приключенията на 12-годишно момиче, което намира ентусиазъм в разнообразни авторитетни дами от историята.

Поредицата ще бъде част от дългогодишната договорка на херцога и херцогинята на Съсекс с " Нетфликс ", в границите на която те ще основат сериали, документални поредици, документални филми, игрални и детски стратегии за стрийминг платформата.

" Подобно на доста девойки на нейната възраст, нашата героиня Пърл е поела по пътя на себеоткриването, до момента в който се пробва да преодолее ежедневните провокации в живота ", споделя Меган Маркъл, съоснователка на Archewell Productions.

" Радвам се, че Archewell Productions, в партньорство с мощната платформа на " Нетфликс " и тези невероятни продуценти, ще ви показват дружно този нов анимационен сериал, който чества невероятни дами през историята ", добавя херцогинята на Съсекс.

" Дейвид Фърниш и аз сме нетърпеливи да представим на бял свят тази специфична поредност и съм щастлива, че успяхме да я обявим през днешния ден ", декларира Маркъл. Фърниш е брачен партньор на английската музикалната икона Елтън Джон.

Pearl ще бъде първият анимационен сериал от Archewell Productions. " Нетфликс " разкри през април, че си партнира с Archewell Productions за документалната поредност " Heart of Invictus ", основана в партньорство с Invictus Game Foundation.

" Вълнуваща приказка, която съчетава фикция и история, " Pearl " се концентрира върху младо момиче, което се научава да се уповава на личната си мощ, когато се впуска в героично премеждие, като по пътя си среща значими дами от историята ", споделя Меган Кейси от " Нетфликс ".

" Радваме се да разработим този анимационен сериал с нашите сътрудници от Archewell Productions и Story Syndicate ", добавя шефът на отдел " Оригинална анимация " в компанията.

Вижте повече за Меган Mаркъл в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР