Херцогинята на Съсекс е известна с това, че поддържа здравословен

...
Херцогинята на Съсекс е известна с това, че поддържа здравословен
Коментари Харесай

Любимата закуска на Меган Маркъл за детокс и тонизиране

Херцогинята на Съсекс е известна с това, че поддържа здравословен метод на живот, включващ йога и потребни питиета. Сред тях са и подсилващи имунитета смутита, а своята обичана рецепта Меган Маркъл споделя през 2015 година в изявление за уеб страницата The Chalkboard дружно с останалите си хранителни привички.

Актрисата признава, че обича да стартира деня си със закуска от „ чист ванилов шейк за филтриране с боровинки или купичка акай със свежи плодове, мед от манука и пчелен прашец (това е моят безспорен фаворит). “

Меган разкрива още, че като опция на бързата храна избира зелен сок: „ Това е бързо. И е храна. Изминаха доста месеци, откогато не съм си взимала бърза храна”.

Докато Меган се стреми към уравновесена диета, цялостна с потребни субстанции, тя залага и на добавки, които включват магнезий, капки В-12, мултивитамини и кортизол преди лягане, а от време на време и ашваганда, пишат от Edna.bg.

А какъв съгласно Меган е най-простият метод за възстановяване на здравето? „ Заобиколете се с хора, които водят здравословен метод на живот... Той е инфектиран “, споделя тя.

А ето я и рецептата за нейното обичано смути:

Съставки:

1 пакет от шейк на прахуляк по желание (херцогинята употребява ванилия)
½ чаша замразени боровинки
1 ч.л канела
Малко семена от чиа
½ чаша бадемово мляко
½ чаша кокосова вода

Начин на подготвяне:
Всичко се нарязва и изсипва в блендера, където се разрушава и смесва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР