Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън анонсира своя нов проект –

...
Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън анонсира своя нов проект –
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън: Децата преживяват най-трудно ситуацията - slava.bg


Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън анонсира своя нов план – Hold Still, който дава опция на всички британци да покажат какво вършат в тези комплицирани времена. В ефира на утринно шоу Кейт показа детайлности за съдействието си с Националната портретна изложба и описа по какъв начин се случва домашното образование на принц Джордж и принцеса Шарлот, които в този момент не могат да посещават учебно заведение, поради карантината.

„ Джордж е доста смутен, тъй като желае единствено да извършва дилемите на Шарлот. Създаването на сандвичи с паяци е доста по-готино от това да се научите да четете и пишете “, сподели Кейт. – Опитваме се да се обаждаме всеки ден на другари с вести и други неща. И в прочут смисъл в този момент е доста по-вероятно да поддържаме връзка лице в лице, само че въпреки всичко не е елементарно. Трудно е да се изясни на шестгодишните и петгодишните какво се случва. “

По-рано херцогинята призна, че се усеща доста зле, задето не може да разкрие на децата цялата истина. По думите ѝ, дружно с принц Уилям се стараят да поддържат атмосфера на много траяла почивка.

Източник: Tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР