Херцогинята на Кембридж е известна с това, че винаги изглежда

...
Херцогинята на Кембридж е известна с това, че винаги изглежда
Коментари Харесай

Тенис звездата, с която се сближи Кейт Мидълтън

Херцогинята на Кембридж е известна с това, че постоянно наподобява удивително, без значение дали е на публично събитие или просто тренира. А спортът е значима част от всекидневието й, както напълно неотдавна ни потвърди и тя самата.
 Кейт Мидълтън, тимът по ветроходство на Англия и присъединяване на херцогинята в Игрите на Общността на нациите
Кейт Мидълтън каквато не сме я виждали до момента

Херцогинята се понамокри

Един от най-любимите спортове на Кейт Мидълтън е тенисът.

От години тя играе непрофесионално, въпреки да е имала шанса да дели корта с същински професионални по разнообразни благотворителни мотиви. Ще го направи напълно скоро още веднъж с един от най-обичаните тенисисти за всички времена.
 Кейт връчва трофей на Федерер на

Кейт връчва трофей на Федерер на "Уимбълдън " през 2019 година

През септември 40-годишната брачна половинка на принц Уилям ще играе тенис с 41-годишният притежател на 20 трофеи от шампионатите на Големия шлем Роджър Федерер. Събират ги още веднъж благотворителните действия на организациите Action for Children и LTA Foundation.

В събитието, за което още няма тъкмо избрана дата, ще вземат участие деца на възраст от 5 до 18 години от източен Лондон, които ще имат привилегията да играят с Федерер и херцогинята. Целта е деца в неравностойно състояние да схванат по какъв начин постоянното упражняване на тенис усъвършенства физическото и психическото им положение.
 Снимка 584601

На 22 септември пък следва Open Practice Day - благотворително събитие от купата " Лейвър " на твърди кортове, което ще изправи едни против други най-хубавите тенисисти от Европа против най-хубавите от останалата част на света.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР