Hell’s Kitchen България започна с номинации за Сините, на които

...
Hell’s Kitchen България започна с номинации за Сините, на които
Коментари Харесай

Доставки по домовете в Hell’s Kitchen. Кой разочарова шеф Ангелов

Hell’s Kitchen България стартира с номинации за Сините, на които началник Ангелов смъкна куртката на Николай. През деня готвачите бяха в пъкъла, наименуван доставки по домовете, а Денислав облече оранжевата престилка втора седмица поред.  

В предизвикването довечера участниците трябваше да готвят особено меню за доставки в караваните на Hell’s Kitchen, като тяхната цел беше да изпълнят поръчките си по-бързо от противниковия тим. Въпреки лекото забавяне при приготвянето на храната от първата марка, Червените сграбчиха успеха с цялостна мощ. Сините охлюви бяха осъдени за загубата с директни номинации.   

Синият тим получи мастърклас с кайзера на мляното месо Петър Киров, като по-късно всеки самичък за себе си се впусна в ожесточената борба за куртката си. Шеф Ангелов остана впечатлен от творчеството и смелостта в чинията на Артур и извънредно отчаян от основния съставен елемент в ястието на Денислав. В резултат на този неуспех Денислав и Николай ще излязат на арената в решителен конфликт.       

Какъв двубой е подготвил началник Ангелов за Николай и Денислав? Кой от двамата Сини ще напусне кулинарното съревнование вечно? Как ще понесе Янита риска от изпъждане, на който се сложи Денислав?

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР