Хеликоптерът, който изчезна край Гърмен е открит. Сега предстоят огледи

...
Хеликоптерът, който изчезна край Гърмен е открит. Сега предстоят огледи
Коментари Харесай

Откриха хеликоптера, който изчезна край Гърмен

Хеликоптерът, който изчезна край Гърмен е открит. Сега предстоят огледи на мястото, където през вчерашния ден се е разрушил селскостопанския хеликоптер. Пилотът е умрял. Тялото му към момента е на мястото на случая, научи NOVA.

Оказа се, че машината се е разрушила на 1-2 км от Гърмен – в труднодостъпно дере. Предполага се, повода за случая да е гъстата мъгла в региона. Хеликоптерът е бил нает от горското стопанство, с цел да пръска против вредители.

Моделът на машината е „ Робинзон ” и тя е благосъстоятелност на частна акомпания, която е подала сигнала за неговото изгубване. Частният вертолет е бил нает от Югозападното държавно дружество в петък сутринта, с цел да пръска селскостопански култури. През последните няколко дни машината е правила точно това в региона на Гърмен и Сатовча.

Хеликоптерът е изхвърчал от Гърмен към Цалапица в 7.35 ч. в петък сутринта. Следите му се губят, откакто прелетял към 5 км. На борда на машинат е бил единствено водачът.  Хеликоптерът е употребявал стадиона в Гърмен като площадка за политане и кацане, предава още Народоосвободителна въстаническа армия ТВ.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР