Хебър Пазарджик и Нефтохимик 2010 Бургас ще се изправят един

...
Хебър Пазарджик и Нефтохимик 2010 Бургас ще се изправят един
Коментари Харесай

Хебър и Нефтохимик излизат в спор за Суперкупата на България

Хебър Пазарджик и Нефтохимик 2010 Бургас ще се изправят един против различен в дуел за Суперкупата на България по волейбол.

Срещата ще се организира в пловдивската зала " Сила " в събота, 15 октомври, от 18:30 часа. На конференцията преди конфликта приказваха старши треньора на първенците Камило Плачи и неговия ученик Виктор Йосифов.

" Миналият сезон беше съвършен само че това в този момент е нов сезон, ново пътешестване. Имаме седем нови играчи в тима, които би трябвало да намерят своите механизми в играта, както и своя потенциал за победи. Искам да поздравя Иван Станев, който предходната година оказа помощ доста за триумфите ни. Беше един състезател за подражателство и мисля, че ще направи добра кариера като треньор, има качествата. Надявам се обаче да не стартира да побеждава незабавно “, съобщи наставникът на пазарджиклии.

" Добре готови сме и изиграхме към този момент два публични мача. Всеки мач е обособен и на следващия ден ще бъде напълно друго. Ще излезем и ще дадем най-хубавото от себе си ", разяснява капитанът на клуба Виктор Йосифов.

От лагера на бургазлии старши треньорът Иван Станев и капитанът Георги Петров споделиха упованията си.

" Пазя топли усеща от годините, които прекарах в Пазарджик, само че ще дадем всичко от себе си, с цел да спечелим тази купа. За нас ще бъде първи формален мач. За този месец и половина направихме добра подготовка, изиграхме няколко контроли. Мога да подсигурявам, че моят тим ще се бори с всички нужни волейболни причини, с цел да приберем Суперупата в Бургас. Не мисля, че има чак толкоз какво да се изненадаме, познаваме се добре. В един подобен мач обаче зарядът е малко по-специален, защото купата се взема решение единствено в един мач. Пожелавам и на двата тима да играем на едно положително равнище и да създадем представление в залата ", сподели наставникът на Нефтохимик.

" Хебър са любимците в този дуел, само че ние ще създадем всичко допустимо да зарадваме нашите почитатели и да донесем Суперкупата в Бургас ", счита Георги Петров.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР