Хебър Пазарджик и Дея Спорт (Бургас) ще определят шампиона в

...
Хебър Пазарджик и Дея Спорт (Бургас) ще определят шампиона в
Коментари Харесай

Хебър и Дея Спорт определят шампиона в турнира за Купата на България

Хебър Пазарджик и Дея Спорт (Бургас) ще дефинират първенеца в шампионата за Купата на България. Хебър, който завоюва купата предходна година, победи с 3:0 отбора на Нефтохимик 2010 (Бургас) в личната си зала " Васил Левски ". 

“Няма лесни мачове без значение против какъв съперник играеш. Мотивацията би трябвало постоянно да е на 100%, тъй като когато си на върха, постоянно има някой, който желае да те смъкна от там и то без значение на кое място е в класирането, тъй че ние нямаме право на неточност. Очакванията ни за финала са за тежък мач, при нас особено, тъй като знаем, че няма елементарен край. Отбори, които стигат до финалите, значи, че имат волейболни достолепия - от другата страна на мрежата има хора със мощни характери, тъй че не може да чакаме елементарен мач. Готвим се за борба, би трябвало да си създадем тактиката, да ги разучим и си поисквам ние да се поздравим с триумфа ", съобщи Николай Николов от Хебър.



Дея Спорт (Бургас), който ще опита да завоюва за първи път купата, надигра Берое (Стара Загора) с 3:1 в другия полуфинал.

Мачът сред Хебър и Дея ще стартира в 19:00 ч. незабавно след





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР