Хайди Клум не само обича да публикува секси снимки по

...
Хайди Клум не само обича да публикува секси снимки по
Коментари Харесай

Колко тежи Хайди Клум

Хайди Клум освен обича да разгласява секси фотоси по бански, с цел да ни подсети какъв брой е секси, само че и дава отговор от време на време на неуместни въпроси.
 Лени Клум, дъщерята на Хайди Клум, е секси по бански в Южна Франция
Колко секси е дъщерята на Хайди Клум по бански

Каквато майката, такава и дъщерята

Какъвто сигурно за множеството хора е какво е тежестта им. В профила си в Instagram моделът отговаряше на най-различни въпроси на почитатели.

Един от е бе много пряк и обвързван с това какъв брой тежи Клум. А тя, без да се замисля доста, отговори и то по много забавен метод. разгласява фотография, на която се вижда, че се е качила върху кантар, а показаната стойност на него е малко над 62 кг.

Клум, която е висока 1.76 м, реши също по този начин да разкрие освен тежестта си, само че и по какъв начин поддържа страхотната си секси форма даже на 50 години. Оказва се, че моделът приема дневно едвам по 900 калории. Като съгласно Marca целесъобразният дневен банкет на калории за възрастен човек е към 2000.
 Хайди Клум и Том Каулиц в Капри - още от секси почивката им в Италия
Нова порция секси Хайди Клум в Италия

Съвсем предстоящо

Освен това, Хайди Клум си е построила навика да не похапва нищо след осем часа вечерта. Също по този начин се старае денем да яде на всеки три часа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР