Хасково. Кметът Добри Беливанов посрещна в сградата на Община Хасково

...
Хасково. Кметът Добри Беливанов посрещна в сградата на Община Хасково
Коментари Харесай

Хасково: Кметът Добри Беливанов посрещна в Общината чужди официални делегации по повод празника на града

Хасково. Кметът Добри Беливанов посрещна в постройката на Община Хасково непознатите публични делегации посетители на града във връзка празника на Хасково. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
„ Скъпи Добри, веселя се, че съм тук! “. Така на чист български език поздрави кмета на френския град Шатион Мишел Етроа. Той акцентира, че преди дни в неговия град е гостувал хасковски хор, а в този момент той води в Хасково повече от 50 деца и младежи. Според него контактите сред младежите ще допринесат за по-доброто общо бъдеще. Кметът на Шатион изрече удовлетворението си, че точно при визитата си в Хасково се е срещнал и са почнали контакти с общини от други страни като Русия и Германия.
С приветствия към кмета и жителите на Хасково се обърнаха и представителите на Лестър - Англия, Шатура - Русия, Визеу - Португалия, Крефелд - Германия.
Всички делегации благодариха за топлият банкет, регистрираха доста положителното съдействие с Хасково.Те подариха сувенири на кмета, който също беше приготвил дарове за тях - вино и сувенири. След срещата участниците в нея си направиха фотография за спомен пред постройката на Общината.
На 10 септември в 10.00 часа в залата на втория етаж на Общината ще бъде подписано съглашение за продължение на контракта за съдействие сред Хасково и Лестър, Англия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР