Хърватия и Дания ще определят третия 1/4-финалист на Световното първенство

...
Хърватия и Дания ще определят третия 1/4-финалист на Световното първенство
Коментари Харесай

Световно по футбол 2018 НА ЖИВО: Хърватия - Дания

Хърватия и Дания ще дефинират третия 1/4-финалист на Световното състезание по футбол. Двубоят започва в 21 часа и може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg .
Хърватите се явяват като изявен любимец в срещата, изключително след представянето си в груповата фаза. " Шахматистите " реализираха 3 победи, като една от бях бе против един от считаните за любимец - Аржентина и то с 3:0. Освен това огромна част от титулярите получиха отмора против Исландия и в този момент би трябвало да са доста по-свежи.
" Червения динамит " се класира напред след минимална победа над Перу и равенства против Австралия (1:1) и Франция (0:0). За последно Дания беше на осминафинал преди 16 години в Япония и Южна Корея, когато загуби от Англия. Двата отбора са се срещали до момента 5 пъти. Постигали са по 2 победи и един път са завършвали наедно. Общият резултат въпреки всичко е 7:6 в интерес на Хърватия. Само един път в историята си Дания е достигала до четвъртфинали на Световно състезание. Това се случва през 1998 г, когато Хърватия става бронзов медалист.



Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР