Харвардски професор нарече кокосовото масло чиста отрова, защото съдържа много

...
Харвардски професор нарече кокосовото масло чиста отрова, защото съдържа много
Коментари Харесай

Кокосовото масло е „чиста отрова“, твърди професор от Харвард

Харвардски професор назова кокосовото масло " чиста отрова " , тъй като съдържа доста нездравословни наситени мазнини, заяви в. " Индипендънт ".
 
Д-р Карин Майкълс , професор в учебното заведение по публично опазване на здравето " Т. Х.Чан " в Харвард и шеф на Института по профилактика и туморна епидемиология към Фрайбургския университет съобщи, че кокосовото масло е " една от най-лошите храни, които човек може да яде " поради вредите, които наситените мастни киселини могат да нанесат на тялото. Според нея то е доста по-лошо от маслото и маста.
 Д-р Карин Майкълс зааяви, че кокосовото масло е една от най-лошите храни, които човек може да яде Д-р Карин Майкълс зааяви, че кокосовото масло е една от най-лошите храни, които човек може да ядеThinkStock/Getty Images
Твърдението опонира на общоприетото разбиране, че кокосовото масло е доста потребно , даже че е " суперхрана ", която може да се употребява като съставна част на всевъзможни ястия.
 
Миналата година Американската асоциация за сърдечно здраве поправя насоките си за наситени мастни киселини , като тези в кокосовото масло, като предложи те да бъдат заменяни с ненаситени .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР