ХАРТФОРД, Кънектикът (AP) — Братовчед на Кенеди Майкъл Скакел, чиято

...
ХАРТФОРД, Кънектикът (AP) — Братовчед на Кенеди Майкъл Скакел, чиято
Коментари Харесай

Братовчед на Кенеди, чиято присъда за убийство беше отменена, съди бивше ченге, град Кънектикът

ХАРТФОРД, Кънектикът (AP) — Братовчед на Кенеди Майкъл Скакел, чиято присъда за ликвидиране през 70-те години на предишния век, убийството на младеж в Кънектикът беше анулирана, съди водещ полицейски следовател по случая и град Гринуич за хипотетично злонамерено наказателно гонене, нарушавания на цивилен права и други хипотетични нарушавания.

Скакел, 63, племенник на вдовицата на Робърт Ф. Кенеди, Етел Кенеди, беше приет за отговорен през 2002 година на жестоката гибел през 1975 година на Марта Моксли, която живее от другата страна на улицата от семейство Скакел в богатия Гринуич и чието тяло е открито в задния двор на фамилията ѝ. И Скакел, и Моксли са били на 15 по време на гибелта й.

Върховният съд на Кънектикът анулира присъдата на Скакел през 2018 година, откакто той е излежал повече от 11 години в пандиза, като съобщи, че неговият бранител не е показал доказателства за оправдание. Държавен прокурор разгласи през 2020 година, че Скакел няма да бъде изправен още веднъж на съд и обви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР