Harley-Davidson - това име само по себе си е закон на

...
Harley-Davidson - това име само по себе си е закон
на
Коментари Харесай

Тунинг за Harley-Davidson LiveWire - видео

Harley-Davidson - това име единствено по себе си е закон на моторджийската сцена. Едва ли някой мотоциклетист не мечтае за собствен Harley-Davidson. Без значение на каква възраст Harley-Davidson е и ще остане фетиш. Компанията JvB-moto е производител на тунинговани мотоциклети в Кьолн. За първи път компанията към този момент тунингова и мотоциклет с електрическо задвижване. Това е персонализиран мотор, основан на Harley-Davidson LiveWire.

Йенс декор Браук и неговата компания JvB-moto не вършат нещата на половина. Специалният вид на машините, които придават на мотоциклети в Кьолн, в този момент завладява международната сцена. И най-важното е, че машините JvB-Bikes никога не са капризни и основани единствено за галерия, а по-скоро са машини, които са основани за каране.

Преди това сърцето на Йенс беше отворено само за моторите с вътрешно горене, но когато сяда за първи път на LiveWire в началото на 2020 година, незабавно му се случва “токов удар ” - "Еластичността и усещаната лекост на задвижването вдъхновяват. В играта няма трансмисия, няма главно задвижване, няма съединител. Двигателят е супер пряк - почти цифрово - на газ. "

Сега резултатът от неговото ново увлечение е на колела и се нарича “Тихата тревога ”.



„ Мисля, че с цел да стигнете до сериозни мотоциклетисти, би трябвало да разработите сериозен дизайн на мотоциклета и да не ги разсейвате с футуристичен пластмасов външен тип и без колела “, казва тунингарят, описвайки своя метод. За целта той се опита да съчетае класически линии и пропорции с съвременен дизайнерски език и да сътвори изчистен, минималистичен жанр на “кафе-състезател ”, макар удобната позиция за сядане.

JvB-moto изцяло е преработил всички съществени забележими елементи за LiveWire, използвайки изключително леки и стабилни материали като въглерод и фибростъкло. Те включват фиктивния контейнер за гориво, задната седалка, предния калник, отворите за въздух и новата предница с държач за принадлежности, фарове и допълнителни фарове в карбоновия корпус.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР