Харисън Форд се развежда с Мелиса Матисън след 18-годишен брак

...
Харисън Форд се развежда с Мелиса Матисън след 18-годишен брак
Коментари Харесай

Да приемеш за свое дете осиновения син на третата си съпруга: „Благодарение на нея отново имам дете в дома си“

Харисън Форд се развежда с Мелиса Матисън след 18-годишен брак и две деца. Телевизионната сценаристка подава молба за бракоразвод през 2001 година, а в таблоидите се появяват клюки за сантиментални връзки на артиста със свои колежки като Мини Драйвър и Лара Флин Бойл.

По това време звездата споделя, че 90% от новините за него в пресата са погрешни. Той признава и какво задължение е славата му върху неговите деца, за които сходни клюки са „ доста мъчителни “.

Сблъсквайки се с действителността на развода, тогава Форд отбелязва, че „ не търси обич “. Но не и след като в живота му влиза очарователната Калиста Флокхарт .

Двамата се срещат на премиите „ Златен глобус “ през януари 2002 година Преди това той се възхищава на нейното осъществяване в „ Али Макбийл “, до момента в който тя го помни като Али Фокс в „ Брегът на комарите “.

По това време Флокхарт неотдавна е осиновила едногодишно момченце на име Лиам . Ролята на майка само ускорява уважението на Форд към актрисата.
 Моментите на Калиста Флокхарт с дребното ѝ момче Лиам  Моментите на Калиста Флокхарт с дребното ѝ момче Лиам  Моментите на Калиста Флокхарт с дребното ѝ момче Лиам  Моментите на Калиста Флокхарт с дребното ѝ момче Лиам
Двойката резервира поверителност към връзките си, но година по-късно актьорът заявява в изявление за: „ Влюбен съм “. 60-годишният тогава Форд разкрива още: „ Романтичната обич е един от най-вълнуващите и удовлетворяващи типове обич и мисля, че има капацитет за това на всеки стадий от живота ви. Не бях сюрпризиран, че съумях да се влюбя и не бях сюрпризиран, че ми се случи. “

Това, което обаче не е предвиждал, е да стане татко, приемайки Лиам за свое дете. „ Изобщо не чаках да осиновявам “ , признава артистът пред изданието Parade през 2019 година „ Със сигурност непредвидената част беше същинска, а насладата – също.

„ Мисля, че Лиам беше на към шест или осем месеца, когато срещнах него и Калиста. Оттогава сме дружно. “

Още през 2008 година в изявление за Reader’s Digest Форд показва възхищението си към своята половинка: „ Тя е майка по желание – тя осинови Лиам преди да се срещнем, като уединен родител, което е вдишване на голяма отговорност. Тя се посвети на Лиам. “

Същото прави с признателност и артистът. „ Виждате разцвета и растежа, грижата и удовлетворението. Да бъда родител ме направи малко по-малко тесногръд. Благодарение на нея още веднъж имам дете в дома си “, споделя той за дамата до себе си.

Седем години и половина след първата им среща Форд провежда изненада по време на фамилна почивка. В деня на Свети Валентин той насочва към Флокхарт сантиментално предложение за брак.
 9 (бивши и настоящи) холивудски двойки, които са сключили годеж или брак на Свети Валентин  9 (бивши и настоящи) холивудски двойки, които са сключили годеж или брак на Свети Валентин  9 (бивши и настоящи) холивудски двойки, които са сключили годеж или брак на Свети Валентин  9 (бивши и настоящи) холивудски двойки, които са сключили годеж или брак на Свети Валентин
На 16 юни 2010 година булката и младоженецът разменят клетви на дребна гала , с 9-годишното момче на Флокхарт като очевидец, в огромно имение, сгушено на рид с аспект към сърцето на Санта Фе, Ню Мексико. След сватбата Форд публично осиновява Лиам.

През годините бракът им остава постоянен, като доближен на двойката разкрива, че „ фамилният живот е всичко за тях “. „ Техният живот преди и след брака е концентриран върху Лиам “, споделя още за източник.

През 2023 година Лиам приключи колежа „ Амхърст “ в Масачузетс, а родителите му с горделивост следиха дипломирането.
                             

Харисън Форд е татко на още четири деца : 56-годишният Бен, готвач и притежател на ресторант, и 53-годишният Уилард, бизнесмен, са от брака на звездата с илюстратора и готвач Мари Маркуард, а 35-годишният музикант Малкълм и 32-годишната Джорджия, също актриса, се раждат при втория му брак с Мелиса Матисън.

Говорейки по какъв начин развъждането им е помогнало да се усъвършенства като родител, Харисън споделя пред: „ Имам общо пет деца, тъй че това не е първото ми родео… По-големите ме научиха на доста за родителството. Първото ми дете се роди, когато бях на 25. Смятам, че в този момент съм малко по-добър в това.
 Харисън Форд и Калиста Флокхарт очароваха Кан  Харисън Форд и Калиста Флокхарт очароваха Кан  Харисън Форд и Калиста Флокхарт очароваха Кан  Харисън Форд и Калиста Флокхарт очароваха Кан
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР