Харис Клеантус стана световен шампион по кикбокс на първенството в

...
Харис Клеантус стана световен шампион по кикбокс на първенството в
Коментари Харесай

Харис Клеантус: Да не си пречим и всеки да върви с успех по своя път!


Харис Клеантус стана международен първенец по кикбокс на шампионата в Милано, проведено от Световната корпорация на бойците - WFC. Постижението му бе отразено уместно и това провокира негодование от ръководителя на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай Галин Димов, който е оторизиран от Световната асоциация на кикбоксовите организации WAKO.

 Световна купа за Харис Клеантус

Sportal.bg отрази и достижението на Клеантус, и реакцията на Галин Димов, след което даде опция на Харис да отговори на рецензиите към себе си.

 Българската конфедерация по кикбокс се възмути, че войник се дефинира за " международен първенец "


Ето и позицията на Харис Клеантус:


Уважаеми Г-н Председател,

Уважаемо управление на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай (БККМ), смятам, че правите непозволени и грозни дейности по отношение на мен! Нека да поясня…

Оторизиран съм от Световната федерация по бойни спортове (WFC) да давам отговор за България, извършвайки менажерска активност. Кой ще бъде национал в шампионатите на WFC вземам решение само аз, без значение къде и какъв брой е играл, а кой ще бъде в Световната асоциация на кикбоксовите организации (WAKO), решавате Вие!

От напълно скоро записах състезателен клуб, който е член на международната федерация WFC, международна корпорация на бойците. Не съм член на Вашата федерация и не считам, че нещо ви дължа, нито съм тръгнал да изкарвам Ваши състезатели, още повече без Ваше разрешение!

Спечелих купите с доста труд, напълно самичък и мисля, че е срамотия да ме заривате с пръст! Получих поздравления от доста клубове от Вашата федерация, а Вие в обичайната българска злоба се отнасяте непочтено по отношение на мен!

Притежавам всички нужни документи за дейностите, които загатнах нагоре и може да се ревизира дали всичко е законосъобразно! Така както Вие притискате медиите да не разгласяват достиженията ми, по този начин и аз мога да надигна глас в други медии по отношение на вашите дейности по отношение на мен!

Това, което искам, е, да не си пречим и да ме оставите да си ходя по пътя, който съм избрал! Не считам, че съм направил нещо обидно по отношение на който и да било, само че в случай че въпреки всичко съм Ви засегнал, извинявайте! Желая да запазим положителни връзки и всеки да върви с триумф по своя път!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР