Хари Стайлс подари на феновете си късен коледен презентатор на

...
Хари Стайлс подари на феновете си късен коледен презентатор на
Коментари Харесай

Хари Стайлс подлуди феновете, докато се наслаждава на гмуркане в Boxing Day с новата си приятелка Тейлър Ръсел

Хари Стайлс подари на почитателите си късен коледен презентатор на Boxing Day, до момента в който поп сензацията се съблече до панталони, с цел да се потопи в река Темза.

Бившият артист на One Direction, 29, сподели татуирания си торс, до момента в който се бореше със студената вода единствено с чифт дребни куфари и шапка, прикриваща новата му фешън прическа, с приятелката на Watermelon Sugar Тейлър Ръсел се причислява към своя обичан на празничното му плуване в река Лондон.

На фотографията, споделена от почитател в Instagram, Хари беше целият ухилен, до момента в който излизаше от водата, откакто се потопи във водата. Актрисата Тейлър също сияеше, до момента в който разтърсваше черен комбинезон и подобаваща вълнена шапка, до момента в който вървеше по кея с поп иконата.

Хари и Тейлър са сантиментално свързани от лятото, след раздялата на певицата As It Was от режисьора Оливия Уайлд през ноември предходната година и по-късно се любувах на къса възобновена среща с модела Емили Ратайковски. Горещата нова двойка Хари и Тейлър бяха видени з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР