Харесва ли ви тук да има полицейска приемна, вместо детска

...
Харесва ли ви тук да има полицейска приемна, вместо детска
Коментари Харесай

Силовият министър: Отказвам да прережа лентата на новата полицейска приемна

Харесва ли ви тук да има полицейска приемна, вместо детска площадка? На мен не ми харесва. С тези думи се обърна към жителите на махалата в Асеновград силовият министър Валентин Радев и отхвърли да пререже лентата на новата облага. Днес тя бе открита поради обещанието на кмета и държавната власт след избухналите митинги против ромите в Асеновград, в квартала им да има непрекъснато полицейско наличие.

Всички видяха по какъв начин тук се бихте и след това се сдобрихте. Над 10 години тук не е имало приемна. Ще се веселя, в случай че другият път дойда тук и на мястото на приемната открием детска площадка. Тук страната ще дава всеки месец тук по 15 хиляди лева Това са ваши пари и тези разноски дано да отиват за учебни заведения. Малките тук дано бъдат грамотни, да вземат решение всичко с разум. Ред и правда ще има за всички, сподели още Министерство на вътрешните работи министърът.

Чрез откриването на този обект се въдворява реда, а където има ред има правда, сподели пък вицепремиерът Валери Симеонов.

В словото си кметът Емил Караиванов уточни, че всички представители на институциите, които участват, дават гаранции, че ще се съблюдава закона и добави, че асеновградчани не престават да желаят запълване на полицейските щатове. Става дума да отблокиране 19 незаети полицейските щата за РУП - Асеновград, за което до МВР-министъра бе изпратено писмо с това гледище.
На откриването на новата полицейска приемна, в която непрекъснато ще дежурят по трима служители на реда, участваха основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, шефът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков, губернаторът Здравко Димитров. Новата полицейска приемна коства на страната 27 хиляди лв..

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР