Хаос, разруха, застой. Аз не съм имал досега по-лесна кампания.

...
Хаос, разруха, застой. Аз не съм имал досега по-лесна кампания.
Коментари Харесай

Борисов: Хаос, разруха, застой. Аз не съм имал досега по-лесна кампания.

Хаос, съсипия, застой. Аз не съм имал до момента по-лесна акция. Преди две години направихме най-трудното – прокопахме планината, тъй че това, което можете умерено да обещавате, е, че в най-съкратени периоди ще го създадем отново, тъй като това щеше от дълго време да е готово. Застоят, разрухата. Това, което направиха със Севера и Северозапада, прекъсването на " Хемус ", прекъсването на Велико Търново – Русе, прекъсването на процедура на работенето в района, продължиха да обричат този край. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца.

" Искам да ви припомня, че на последния Европейски съвет, когато приемахме бюджета, на България бяха дадени 2 милиарда евро повече и когато не останах удовлетворен, ме извикаха и споделиха, че България получава най-вече ", означи Борисов и добави, че са отпуснати на България още 200 млн. евро.

Той уточни, че две години няма нито стотинка по европейските фондове. " Голям позор за България – две години умните и красивите нямат План за възобновяване ", сподели водачът на ГЕРБ.

Той се обърна към кметовете с думите: " Осветлението не можете да си платите общините ".

" Какво стана с инфлацията? Ние, когато давахме 50 лева на пенсионерите, инфлацията беше 1% и те ги усещаха. Сега е над 100% инфлацията на едни артикули “, сподели още Борисов.

Най-реалистично е ГЕРБ да бъде първа политическа мощ, съобщи ръководителят на ГЕРБ.

" Две години Асен Василев помпаше инфлацията, нямаше късмет да влезем в еврозоната, изпуснаха миграцията. Ако не се стегнем като народ да се излъчи държавно управление, да се активизираме да покрием дупките, няма късмет да влезем в еврозоната ", сподели водачът на ГЕРБ.

Борисов добави, че ПП-ДБ са си намислили, че в случай че вземат София, това ще е краят на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР