Хамас не позволява на британците и други чуждестранни раждани да

...
Хамас не позволява на британците и други чуждестранни раждани да
Коментари Харесай

САЩ: Хамас не пуска 200 британци и много други чужденци да напуснат ивицата Газа

" Хамас " не разрешава на британците и други задгранични раждани да изоставен Ивицата Газа, сподели Джейк Съливан, консултант на американския президент по въпросите на сигурността. По-късно през днешния ден на Даунинг стрийт още веднъж се събира на изключително съвещание Комитета за спешни обстановки COBRA.

Джейк Съливан е представен от Скай нюз да споделя, че Египет и Израел са имали цялостна подготвеност да разрешат на чужденците да изоставен линията Газа през Граничен контролно-пропусквателен пункт Рафах, само че палестинската въоръжена формация " Хамас " е осуетила това, като не се е съгласила с изискванията, поставяйки свои претенции.

Смята се, че минимум 200 английски жители обитават публично в линията Газа, само че има и хора от доста други националности. Източници от английското държавно управление разясниха, че споделят опасенията на Съединените щати, че " Хамас " може да блокира чужденците и да попречи на напускането им, в случай че не бъдат изпълнени техните претенции, за които няма доста информация, а това на процедура трансформира чужденците в заложници във военната зона.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР