Халфът на заслужено беше избран за най-добър играч в мача

...
Халфът на заслужено беше избран за най-добър играч в мача
Коментари Харесай

Иван Минчев: Имахме нужда от тази победа, можем да играем и по-добре

Халфът на справедливо беше определен за най-хубав състезател в мача против, извоюван от заралии с гръмкото 6:0. Той означи красиво попадение с шут отвън наказателното поле, а след дуела съобщи, че тимът занапред ще навлиза в още по-добра форма.

" Имахме потребност от една такава изразителна победа, с цел да си повярваме. Резултатът пристигна от това, че играхме с огромно предпочитание и непрекъснато пресирахме противника. Треньорът има разнообразни условия за всеки мач. Днес настояваше за неспирна преса, която да кара съперника да бърка. Хвърлихме доста сили в средата на терена, там спечелихме мача ", сподели Минчев.

" Това, че в 2-3 мача съм останал измежду запасите, не е проблем. Моята работа е когато съм на терена, да оказвам помощ на тима и да извършвам напътствията на треньора. Сега настроението е приповдигнато. Дано да продължим по същия метод. Мисля, че след паузата за националните тимове ще играем още по-силно ", оптимист е халфът.

" Голът ми се получи хубав. Когато пристигна такава топка, би трябвало да стреляш. Със сигурност не е единствено шанс ", изясни Иван Минчев. efbet Лига 4 кръг, петък 28 август  Берое 6:0краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР