Халфът на Ювентус - Блес Матюиди е вторият играч на

...
Халфът на Ювентус - Блес Матюиди е вторият играч на
Коментари Харесай

Блес Матюиди: Положителен съм, коронавирусът ще ни научи да се познаваме по-добре

Халфът на Ювентус - Блес Матюиди е вторият състезател на " бианконерите ", който е инфектиран с ковид. Французинът вдъхна убеденост на хората и показа, че положението му е положително в Instagram.

" Обикновено мисля, че съм положителен. Някой, който се пробва да излъчва положителни талази към него, фамилията, приятелите и съотборниците си.

Днес оставам положителен. Аз съм безсимптомен притежател на вируса, осъзнавайки привилегията да бъда професионален футболист и като подобен се възползвам от постоянен и отличен медицински мониторинг. Ако не беше по този начин, евентуално в никакъв случай нямаше да схвана.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Blaise Matuidi Officiel (@blaisematuidiofficiel) на Мар 18, 2020 в 5:20 PDT

Положителен съм, аз съм мощен, моралът ми е добър и този на фамилията ми също.

Положителен съм, ще излезем дружно по-силни от този тест. Той ще ни научи да се познаваме по-добре, да бъдем по-обединени, по-щедри, по-добри.

Благодаря ви за известията, които ми демонстрираха другарство и поддръжка. Нека останем дисциплинирани и обединени, с цел да можем скоро да гушнем децата си, да вземем родителите си в прегръдките ни, да забележим нашите братя и сестри и да отпразнуваме головете с моите съотборници. Положителен съм, ще го създадем! ", написа Матюиди.
 Карантината в Ювентус се възобновява, Блес Матюиди е с ковид
Карантината в Ювентус се възобновява, Блес Матюиди е с ковид

Днес стана ясно, че Даниеле Ругани се е излекувал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР