Халфът на Реал Мадрид Тони Кроос вярва, че европейската Суперлига

...
Халфът на Реал Мадрид Тони Кроос вярва, че европейската Суперлига
Коментари Харесай

Тони Кроос се обяви в защита на Суперлигата

Халфът на Реал Мадрид Тони Кроос има вяра, че европейската Суперлига би трябвало да получи късмет и има всички шансове да се случи. Преди малко повече от седмица, когато компанията А22 разкри проектите си за преразглеждане на плана. Те разкриха нов проект за образ на шампионата без непрекъснати членове, с няколко лиги, които да включват сред 60 и 80 тима, изпадащи и изкачващи се по сходство на Лигата на нациите.

Плановете още веднъж срещнаха солидно отрицание от почитателите по света, а тимовете от Премиър лийг са напълно в незнание за новите хрумвания, които не са били съгласувани с тях.
 Английските клубове останали шокирани от възраждането на Суперлигата Английските клубове останали шокирани от възраждането на Суперлигата
“Мисля, че ще забележим Суперлигата и имам вяра в това по няколко аргументи. Тази концепция еволюира и би трябвало да бъде изслушана. Ако погледнете на нещата от разнообразни ъгли, ще видите, че УЕФА не е някакъв популярен самарянин за футболните почитатели и че Суперлигата няма проекти, най-малко при втория си опит, да изключи който и да е тим, тъй като няма да има непрекъснати членове-основатели, както бе първият път. Това е открит шампионат, който се ръководи от клубовете, а не от УЕФА, тъй като те считат, че не се нуждаят от европейската централа. Смятам, че тази концепция заслужава късмет, ” съобщи немският полузащитник, който има пет оценки в Шампионската лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР