Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич ще е следващата амбициозна

...
Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич ще е следващата амбициозна
Коментари Харесай

Нови амбициозни цели от Саудитска Арабия, този път на ред е Модич

Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич ще е идната амбициозна цел на трансферния пазар за футболните шефове в Саудитска Арабия, оповестява вестник “Марка ”.  
 Ал Насър сподели Кристиано Роналдо от самолета и разгласи по кое време ще го показа Ал Насър сподели Кристиано Роналдо от самолета и разгласи по кое време ще го показа
В азиатската страна са си сложили съществени упоритости да се трансфорат в един от центровете на играта, а точно като част от тези хрумвания сериозна стъпка бе привличането на Кристиано Роналдо. Португалската звезда към този момент подписа с локалния Ал-Насър, а се чака по-късно през днешния ден да дойде в страната за формалното си показване на следващия ден. Част точно от този световен проект бе закупуването на Нюкасъл през предходната година, както и плануваната кандидатура на страната за домакинство на Мондиал 2030 дружно с Египет и Гърция. 
 Египет, Гърция и Саудитска Арабия приготвят взаимна кандидатура за домакинство на Световно състезание Египет, Гърция и Саудитска Арабия приготвят взаимна кандидатура за домакинство на Световно състезание
“Марка ” оповестява, че точно част от този световен проект е и привличането на Лука Модрич, който да се трансформира в част от амбициозния футболен план на страната. 37-годишният полузащитник на Реал Мадрид има контракт единствено до края на сезона и към момента не го е възобновил, въпреки че това не би трябвало да е проблем. Самият халф желае да остане на “Сантиаго Бернабеу ”, само че евентуално би бил податлив да изслуша предложение и от Саудитска Арабия. 

По сходен метод преди време Чави напусна Барселона, с цел да прекара последните години от кариерата си в Катар, където след това започва и треньорската си кариера преди да поеме Барселона.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР