Халфът на Пирин (Благоевград) Чебрайлс Макрецкис показа висок морал. Той

...
Халфът на Пирин (Благоевград) Чебрайлс Макрецкис показа висок морал. Той
Коментари Харесай

Футболист на Пирин остава лоялен към клуба

Халфът на Пирин (Благоевград) Чебрайлс Макрецкис сподели висок морал. Той отхвърли сериозна финансова оферта от Ботев Пловдив и твърдо остава при орлетата най-малко до лятото, написа " Котаспорт ".
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Макрецкис има настоящ контракт с Пирин, само че поради финансовата рецесия в Благоевград можеше да напусне " орлетата " без пари, защото има да получава няколко заплати. Той продължава да тренира и излиза титуляр против Черно море на следващия ден.

Халфът е играл в немските Бонер, Борусия (Дортмунд) II и Виктория (Берлин).22-годишният повсеместен футболист има и универсално родословие. Роден е в Аахен, води се латвиец, като има и египетски паспорт. Дойде в Пирин през август предходната година и незабавно се утвърди в състава, като остави положителни усещания с играта си досега.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР