Халфът на Ливърпул Джордан Хендерсън се сбогува с феновете на

...
Халфът на Ливърпул Джордан Хендерсън се сбогува с феновете на
Коментари Харесай

Хендерсън се сбогува с Ливърпул

Халфът на Ливърпул Джордан Хендерсън се сбогува с почитателите на отбора посредством видео клип в обществените мрежи, като удостовери напускането си след 12 години на " Анфийлд " и прехвърлянето си в Ал-Етифак от Саудитска Арабия. Бившият капитан на Ливърпул ще премине в саудитския клуб, който ще заплати за правата му към 13 милиона паунда.
Прочетете още
" Трудно е да опиша тези 12 години с думи, а още по-трудно е да кажа " сбогом ". Ще бъда червен до последния си ден ", написа 33-годишният футболист в профила си в " Инстаграм ". " Благодаря ви за всичко. Никога няма да сте сами ", добави британецът.

Хендерсън дойде в Ливърпул от Съндърланд през 2011 година и от този момент е изиграл 492 мача за " алените " с 33 гола и 61 асистенции във всички шампионати. Английският национал оказа помощ на отбора на Юрген Клоп да завоюва първата си купа във Висшата лига след 30 години през 2020-а. Той беше капитан на Ливърпул и при спечелването на ФА Къп, Купата на лигата, Суперкупата на УЕФА, както при успеха на финала на Световното клубно състезание.

Хендерсън ще играе в отбора на Ал-Етифак под управлението на някогашния си съотборник Стивън Джерард, който подписа тригодишен контракт като треньор по-рано през този месец.

По-късно и от Ливърпул потвърдиха за прехвърлянето, а от Ал-Етифак пуснаха и фотография от подписването на контракта на Хендерсън дружно с треньора Стивън Джерард.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР