Тейлър Суифт се завърна начело на британската класация за албуми

...
Тейлър Суифт се завърна начело на британската класация за албуми
Коментари Харесай

Тейлър Суифт отново оглави британската класация за албуми

Тейлър Суифт се завърна отпред на английската ранглиста за албуми с The Tortured Poets Department, заяви на уеб страницата си формалната компания, която следи продажбите и сформира чартовете.
Прочетете още
На 9 май стартира европейската част от международното турне Eras на певицата Eras, което в допълнение увеличи интереса към последните й песни. Суифт изнесе концерти в Париж, през днешния ден е третият й концерт в Стокхолм, след което в края на месец май ще се изяви пред феновете си в Лисабон.

Второто място в английския чарт за албуми е за американската рок група " Кингс ъв Лиън ", която дебютира в подреждането тази седмица с продукцията Can We Please Have Fun. Това е деветият студиен албум на бандата, като съумява да се изкачи до най-високото място в подреждането.



Третата позиция е за Дуа Липа и новият й албум Radical Optimism, който предходната седмица оглавяваше английското нареждане. Тя обаче отстъпи на Тейлър Суифт челната позиция в чарта.

В челната петица място намира рапърът Гъна с продукцията си One of Wun, който дебютира тази седмица в английското нареждане за албуми.

Уикенд е на пета позиция в класацията с The Highlights.

Американската певица Сабрина Карпентър с шлагера си Еspresso e на върха на английската ранглиста за сингли. Хозиър е на второто място в чарта с Too Sweet. Третата позиция е за Шабузи с A Bar Song (Tipsy), оповестява Българска телеграфна агенция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР