Халфът на Левски Хасими Фадига ще започне днешния мач с

...
Халфът на Левски Хасими Фадига ще започне днешния мач с
Коментари Харесай

Фадига остава резерва днес

Халфът на Левски Хасими Фадига ще стартира днешния мач с ФК ЦСКА 1948 от пейката. Французинът започва като титуляр в последните три мача на отбора, само че не остави положителни усещания с представянето си. 26-годишният футболист пропусна тренировката на сините в събота, когато получи ден повече отмора от треньора Николай Костов. Наставникът на столичани ще избра на неговата позиция да включи в игра до неотдавна лекувалия травма Джавад ел Джемили, написа " Тема спорт ".
 Фадига не взе присъединяване в тренировката на Левски
Фадига не взе присъединяване в тренировката на Левски

евентуално е контузен

Испанецът с марокански корени се завръща измежду титулярите. Това значи, че още веднъж късмет на крилото ще получи Марин Петков. Юношата на сините за момента не го оправдава, откакто има опция да натрупа игрово време при отсъствието на Уелтън. Останалите играчи в офанзива са добре познати - отдясно ще нападна Роналдо, а малко зад нападателя Рикардиньо ще бъде Андриан Краев.

Отново връзването на играта ще е задача на Дарлан. Бразилецът ще бъде свръзката сред отбраната и нападението. 25-годишният футболист демонстрира добър взор, само че за момента мъчно реализира концепциите си при пасовете напред.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР