Халфът на Байерн (Мюнхен) Хамес Родригес е амбициран да помогне

...
Халфът на Байерн (Мюнхен) Хамес Родригес е амбициран да помогне
Коментари Харесай

Хамес: Искам да направя голям мач

Халфът на Байерн (Мюнхен) Хамес Родригес е окуражен да помогне на баварците да се оправят с Реал Мадрид на реванша от полуфиналите в Шампионската лига, с цел да има късмет да завоюва нова купа. До предишния сезон колумбиецът беше част от “белите”, само че си потегли, откакто Зинедин Зидан не го пускаше задоволително в игра.

“Страхотно е да се завърна на “Бернабеу” година след последния ми мач тук. - разяснява Хамес. - По принцип постоянно е прелестно да се завръщаш на място, което наричаш “дом”. Искам да изиграя огромен мач, само че няма да чествам, в случай че отбележа гол. Тук се държаха добре с мен, завоювах доста титли и в последна сметка е въпрос на почитание към всички в Реал. Факт е, че бях благополучен в този клуб. Когато получавах късмет, постоянно съм давал най-хубавото от себе си. Нямам нищо против Зинедин Зидан или Реал като цяло. Просто желая да играя постоянно. Не мисля, че някой съответно има виновност за това, че към този момент не съм в клуба. Причините са много”.

Сегашният отбор на Родригес изостава с 1:2, откакто в сряда направи куп пропуски. “Байерн има сили да се класира за финала - оптимист е Хамес. - Играхме добре в първия дуел и ще се опитаме да го сторим и в този момент на реванша. Трябва да сме настоятелни и да се възползваме от възможностите си за гол. Това не успяхме да създадем преди седмица. Трябва да сме по-точни. В момента се усещам добре и съм благополучен в Мюнхен. Не знам какво ще стане след време, само че към този момент съм концентриран върху Байерн.” Шампионска Лига 1/2 кръг, вторник 1 май  Реал Мадрид 21:45предстои  Байерн (Мюнхен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР