Халфът Енрике Рафаел подписа пълноценен договор с ЦСКА-София, след като

...
Халфът Енрике Рафаел подписа пълноценен договор с ЦСКА-София, след като
Коментари Харесай

Бразилски гранд разчита да изкара добри пари от халф на ЦСКА-София

Халфът Енрике Рафаел подписа пълностоен контракт с ЦСКА-София, откакто през предишния сезон игра на " Българска войска " като преотстъпен от Атлетико Минейро. Бразилецът стартира нерешително престоя си в България, само че напролет беше измежду най-хубавите футболисти на " алените " и клубът реши да го откупи. Рафаел изигра общо 26 мача и вкара 4 гола за ЦСКА-София през предходната акция. Очаква се той да е съществена фигура и при новия ментор Нестор Ел Маестро.

Личният сътрудник на полузащитника Хелсио Алиск разяснява пред Globo Esporte за какво клиентът му е решил да остане в българския гранд. " Това е договорка, която ще донесе възвръщаемост на Атлетико. От България Енрике Рафаел може по-лесно да отиде в огромен тим. Той направи мощен край на предишния сезон, привикна със снега, а и брачната половинка му е там. ЦСКА е добре структуриран клуб и изиска да го задържи ", изясни Алиск.
В същото време спортният шеф на Атлетико Минейро Алешандре Гало удостовери, че клубът ще получи % от възможен идващ трансфер на към този момент някогашния си футболист. Той добави, че халфът мъчно е щял да се наложи в състава и продажбата му е била разумна.

Договорът на Енрике Рафаел с ЦСКА-София е до 2020 година.

Снимка: cska.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР