Халф-бекът на говори за първите си няколко месеца в клуба,

...
Халф-бекът на говори за първите си няколко месеца в клуба,
Коментари Харесай

Дъмфрис посочи своите най-хубави и най-тежки моменти в Интер

Халф-бекът на приказва за първите си няколко месеца в клуба, като разкри кои са неговите най-хубави и най-тежки моменти, откогато се причисли към “нерадзурите ”.

“В началото всичко беше ново за мен. Последните няколко месеца бяха занимателни, само че също по този начин и напрегнати. Опитах се да се изучавам допустимо най-бързо. Говоря си с треньорския щаб, като чувам и се изучавам. Културата и езикът са разнообразни, само че футболът на всички места е идентичен и би трябвало да го играеш. Треньорите ми оказват помощ и съм признателен на всички. Предизвиканата дузпа против? Тя много ми повлия, това беше най-тежкият ми миг. Това беше най-важният мач през сезона, само че постоянно съм усещал поддръжката на клуба. Седмица по-късно Данило Д’Амброзио вкара против и реши да отпразнува гола си, като пристигна и ме прегърна. Това не ми се беше случвало преди и беше положителен потрес. Разбрах, че всички ме поддържат. От друга страна, голът ми против ми даде повече самочувствие, като няма да не помни и триумфа за Суперкупата - първия ми огромен трофей и невероятна атмосфера.

е основен за мен. Приятно е да има твой съотечественик, който приказва на същия език. Дори сме от една и съща област в Нидерландия. Аз обаче съм непосредствен и с други мои съотборници, изключително с и. Харесват ми решителността и пристрастеността на Симоне Индзаги. Не съм виждал нищо сходно. Той е част от мача, тича като че ли е с нас на терена. Той е нашият лидер, който умее да сплотява хората. Кое ме изненада най-вече в? Веднъж в почивния ми ден отидох до подготвителната база и чаках да не заваря никого. Напротив, там упражняваха 12-13 мои съотборници. Това беше изненадващо и не се случва в Нидерландия. Почивният ден си е почивен, само че това ме накара да схвана какво е равнището на професионализъм на всички ”, показа пред “Гадзета дело спорт ”.
 В Италия показаха огромния победител в януарския трансферен прозорец и кои тимове разочароваха В Италия показаха огромния победител в януарския трансферен прозорец и кои тимове разочароваха 1 фев | 16:20  Интер има предпочитание да възобнови контракта на Никола Илиев Интер има предпочитание да възобнови контракта на Никола Илиев 31 яну | 14:00  Манчини посъветвал италиански национал да иде в Сампдория Манчини посъветвал италиански национал да иде в Сампдория 29 яну | 17:36 Още от Футбол свят  Томас Франк описа по какъв начин се е стигнало до прехвърлянето на Ериксен Томас Франк описа по какъв начин се е стигнало до прехвърлянето на Ериксен 2 фев | 20:48 415 0  Директор на Фиорентина: Клубовете са на път да станат пандизчии на сътрудниците и играчите Директор на Фиорентина: Клубовете са на път да станат пандизчии на сътрудниците и играчите 2 фев | 20:09 1113 1  Уест Бромич уволни мениджъра Уест Бромич уволни мениджъра 2 фев | 20:08 985 0  Рой Кийн може да се завърне като управител Рой Кийн може да се завърне като управител 2 фев | 19:34 1662 1  Марко Сера е разчувстван от утешилите го играчи на Милан Марко Сера е разчувстван от утешилите го играчи на Милан 2 фев | 19:07 3297 4 Виж всички Водещи Новини  Официално: Димитър Бербатов се кандидатира за президент на БФС Официално: Димитър Бербатов се кандидатира за президент на БФС 2 фев | 13:37 17049 244  ЦСКА 1948 обърна косовари в последните три минути и стигна до нов триумф на лагера си в Турция ЦСКА 1948 обърна косовари в последните три минути и стигна до нов триумф на лагера си в Турция 2 фев | 16:50 14184 32  Официално: Лудогорец продаде Мавис Чибота на водача в Израел Официално: Лудогорец продаде Мавис Чибота на водача в Израел 2 фев | 15:24 15700 71  По самодейност на почитателите: ЦСКА - София отваря дарителска сметка По самодейност на почитателите: ЦСКА - София отваря дарителска сметка 2 фев | 14:52 14950 277  Владимир Илиев пред Sportal.bg: Болно ми е, че страната с години не обръща внимание на биатлона! Владимир Илиев пред Sportal.bg: Болно ми е, че страната с години не обръща внимание на биатлона! 2 фев | 07:55 15565 34 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР