Хабиб Нурмагомедов трябваше да се бие с Тони Фъргюсън миналия

...
Хабиб Нурмагомедов трябваше да се бие с Тони Фъргюсън миналия
Коментари Харесай

UFC иска Хабиб да се бие в Абу Даби през септември

Хабиб Нурмагомедов трябваше да се бие с Тони Фъргюсън предишния уикенд, само че ковид го накара да се отдръпна. " The Eagle " за 3-и път се отдръпна от борба с Тони Фъргюсън, която пропадна цели 5 пъти. От UFC продължиха напред без него и в този момент гласят Фъргюсън да се бие против Джъстин Гейджи за краткотрайна купа в категорията. Победителя от срещата ще се бие с Нурмагомедов, с цел да обединят купите през август или септември.
View this post on Instagram
A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on Apr 12, 2020 at 7:44am PDT

Това значи, че Хабиб ще е навън в идващите месеци и ще е минало 1 година от последната му борба. Нурмагомедов за последно отбрани купата си с победа над Дъстин Поире през септември предходната година в Абу Даби. Сега Али Абделазиз има вяра, че от UFC ще желаят Хабиб още веднъж да оглави събитието в емирствата, където има доста почитатели. Ето какво показа неговия управител в интеврю:

" Мисля, че той може да се завърне през август. Хабиб ми сподели, че UFC възнамеряват събитие в Сан Франциско през август. Мисля, че беше на 1-ви август. Той може да се бие там, няма проблем. Както знаем обаче постоянно ще има карта през септември в Абу Даби. Сигурен съм, че от UFC желаят той да се бие в Абу Даби ", сподели Абделазиз.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР