Гьор. Златен и бронзов медал спечели Меган Димчева от участието

...
Гьор. Златен и бронзов медал спечели Меган Димчева от участието
Коментари Харесай

Хасково: Тополовградският Спортен клуб по борба „Сакарски спортист“ със злато и бронз от международен турнир

Гьор. Златен и бронзов орден завоюва Меган Димчева от присъединяване си в Седмия интернационален шампионат по битка в курортен комплекс „ Шкорпиловци “. Тя се състезава от името на “Сакарски състезател ” (Тополовград). Това оповестиха от Община Тополовград .
Меган е двукратната шампионка на страната и участничка на Европейското състезание по битка за девойки в унгарския град Гьор. В категория до 42 кг, откритието на Росен Бонев и в този момент възпитаничка на треньорите Петър Кирев и Стоян Чобанов в Спортното учебно заведение в Хасково надделя небрежно две съпернички и стигна край. Срещата й с Таня Иванова от “Берое ” (Стара Загора) бе равностойна и една от най-атрактивните на плажа в Шкорпиловци. След 1:1 прерогативи, Меган сподели класа в офанзива и здрава душeвност и сграбчи купата. Състезателката завоюва и бронзов орден в конкуренцията в категория до 55 кг. при девойките.
Меган е в 9-ти клас на ССУ “Стефан Караджа ” в Хасково. Наградите на възпитаничката на отличния треньор Росен Бонев връчи президента на българската федерация по битка Христо Маринов.
В седмия шампионат по битка край морето участваха над 130 състезатели от 13 клуба във всички възрастви групи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР