Густаво Бусато и Брадли Мазику ще бъдат титуляри за ЦСКА

...
Густаво Бусато и Брадли Мазику ще бъдат титуляри за ЦСКА
Коментари Харесай

Бусато и Мазику титуляри за ЦСКА и срещу Царско село

Густаво Бусато и Брадли Мазику ще бъдат титуляри за ЦСКА във втори следващ мач за ЦСКА. Двамата започнаха от първата минута при триумфа с 1:0 над Ботев (Пд) и ще попаднат измежду 11-те и против Царско село този петък, написа " Тема спорт ".

Бразилският пазач имаше 5 значими намеси в срещата, като Люпко Петрович го похвали за изявите. Специалистът съобщи, че Бусато си е заслужил шанса с работата в тренировките и добави, че може още веднъж да го пусне в идния кръг. Люпко се изрече още по-ласкаво за Мазику, като го разгласи за най-хубавия ляв бек в шампионата. Не е изключено обаче французинът да има по-офанзивни функционалности против Царско село. Възможно е той да започва като крило, а Жеферсон да е в защита по левия фланг. При това състояние отвън състава ще остане разочаровалият Соломон-Отабор. На този стадий той не впечатлява с изявите си.

Промените в състава на ЦСКА ще са минимални, като най-вероятно изваждането на Отабор от 11-те ще е единствената от тях. Кери още веднъж ще атакува по фланга, а Евандро и Coy ще водят офанзивата. За втори следващ дуел запаса ще остане Тиаго. Той игра към 30 минути в дуела против Ботев на " Коматево ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР