Гулайтерът на окупирания от руснаците украински полуостров Крим Сергей Аксьонов

...
Гулайтерът на окупирания от руснаците украински полуостров Крим Сергей Аксьонов
Коментари Харесай

Гаулайтерът на Крим се стресна, че там има мощни проукраински настроения - Свят

Гулайтерът на окупирания от руснаците украински полуостров Крим Сергей Аксьонов се стресна, че на полуострова, който е под контрола на РФ от 2014 година, има мощно проукраинско придвижване.

Проукраинските настроения в Крим се ускориха. По време на някои събития хората на полуострова скандират украински националистически лозунги, оплака се така наречен началник на " Съвета на министрите на Република Крим "  във видеосъобщение, оповестено в Telegram.

В него той заплаши със затвор хората с проукраинска позиция.

" В осведомителното пространство има видеоклипове от обществени събития в Крим, на които участниците скандират проукраински лозунги и пеят националистически песни. Смятам, че както уредниците, по този начин и участниците в сходни занимания би трябвало да бъдат подведени под отговорност, да бъдат освободени от служба и да бъдат подхванати други ограничения в границите на закона. За тези, които поддържат украинския режим, би било рационално и разумно да заминат за страната, която толкоз доста обичат ", споделя Аксьонов в записа.

Марионетката на Кремъл посочи, че приказва за наказателна отговорност.

По-рано през днешния ден се появи видео от женитба в Крим, на която звучи известната патриотична ария " Ой у лузи червона калина ". Записът е от един от най-големите заведения за хранене в Бахчисарай " Арпат ". На тази ария десетки кримски татари пяха и танцуваха, показвайки ясно чий е и чий ще бъде полуостровът. Естествено, прорустките Телеграм канали, споделили видеото, по никакъв начин не са щастливи от протичащото се и зоват за наказания за младото семейство Абдулаеви и гостите им.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР