Групировката Ултрас Левски се е заела със сериозен бизнес. Феновете

...
Групировката Ултрас Левски се е заела със сериозен бизнес. Феновете
Коментари Харесай

Ултраси на Левски стават гидове на чужди фенове за дербито с ЦСКА

Групировката " Ултрас Левски " се е заела със сериозен бизнес. Феновете на " сините ", които гледат мачовете от Блок 5 на Сектор А на " Герена ", ще влизат в ролята на гидове за чужденци, които желаят да се допрян до атмосферата на дербито с ЦСКА, написа telegraph.bg.

Това ще им коства 239 $ за 4 дни. " Столицата на България е може би една от най-изненадващите ни дестинации. Страхотен, многолюден град. Хармонията на остарялото и новото му придава неповторимо обаяние. В София няма да скучаете нито за момент. Черешка на тортата е борбата сред безконечните противници: Левски против ЦСКА.

София е столицата на България и едно от най-старите селища в Европа. Градът е прелестна комбинация от разнообразни култури. Той е дом на доста наследства от предишното. Когато се разхождате из центъра можете да опитате богатата история на града и страната.

Away Days предлага неповторимо дерби преживяване, в което сме посетители на Ултрас Левски. Не единствено в деня на мача, само че и през целия уикенд ще бъдете там, с цел да изпитате вълнението към борбата на годината. Загряване преди мача в бърлогата на последователите, конвой до стадиона, фанатизъм по трибуните. Вие не просто го преживявате, вие сте част от него ", гласи част от рекламата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР